Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Мини Марица-изток търси доставчик на индустриални Ethernet комутатори - 06.06.2017

Мини Марица-изток стартира процедура за избор на изпълнител, който да извърши доставка на индустриални управляеми Ethernet комутатори за нуждите на участък "Добив" на рудник "Трояново-1".
 
Необходими са 18 бр. индустриални layer 3 Ethernet комутатори и 40 бр. SFP оптоелектронни преобразуватели. Те ще се използват в качеството на активни устройства за създаване на устойчива на откази комуникационна инфраструктура с голяма пропускателна способност. Тя ще бъде изградена на базата на оптична преносна среда и трябва да е в състояние да обслужва и управлява всякакъв мрежови трафик (системи за видеонаблюдение, системи за управление на съоръженията от тежкото минно оборудване и др.).
 
Прогнозната стойност на поръчката е 45 000 лв.
Срокът за подаване на офертите е 16 юни т. г.
 
Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете на сайта на дружеството.
     
Източник: Мини Марица-изток

Ключови думи: Мини Марица-изток   Ethernet   комутатори  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Обществени поръчки/Търгове

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...