Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

НЕК обяви търг за осигуряване на IP свързаност

Национална електрическа компания обяви процедура за избор на изпълнител, който трябва да осигури IP свързаност за нуждите на НЕК ЕАД – ЦУ, "Почивно дело", предприятие ВЕЦ и предприятие "Язовири и каскади".
 
Конфигурацията на връзките трябва да бъде L3 VPN. Поддръжката е задължителна за всички PE точки. Така конфигурираната свързаност трябва да гарантира възможността за пренос на IPSec от всяка CE до всяка друга CE точка. Максимално допустимото закъснение на пакети с големина 1024 байта е 50ms. За VSAT – 600ms. MTU на Ethernet интерфейса от страна на комуникационното устройство на Възложителя е 1500 байта. Пакети с MTU 1500 байта трябва да се трансферират от всички PE и P устройства в мрежата на Доставчика без пакетна фрагментация.
 
Прогнозната стойност на поръчката е 47 500 лв.
Срокът за подаване на офертите е 19 април т. г.
 
Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете на сайта на дружеството.
     
Източник: НЕК; Снимка: Pixabay

Ключови думи: НЕК   IP   VPN   Ethernet  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Обществени поръчки/Търгове

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...