Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation придобива MAVERICK Technologies

29.11.2016   |   Бизнес
 
Rockwell Automation придобива системния интегратор MAVERICK Technologies, съобщиха от компанията. Целта на сделката е Rockwell да разшири опита си в областта и да обогати портфолиото си с иновативни контролни и информационни решения за химическата, хранително-вкусовата, нефтената и газова индустрии.
 
Придобиването на MAVERICK Technologies ще затвърди позициите на Rockwell Automation в сферата на критичните процесни и batch приложения и ще осигури на клиентите на компанията възможности за постигане на по-висока производителност и подобрена глобална конкурентоспособност.
 
"Индустриалните контролни и информационни решения са най-ефективни, когато са разработени в тясно сътрудничество между опитен доставчик и крайния потребител. Комбинацията от глобалното ни лидерство в областта на индустриалната автоматизация и независимия от конкретна платформа опит на MAVERICK в сферата на системната интеграция ще помогне на клиентите ни да опростят операциите си и да постигнат невиждана досега ефективност", коментира Кен Чампа, старши вицепрезидент "Контролни продукти и решения" в Rockwell Automation.
 
Сделката по придобиването е в подкрепа на стратегията на Rockwell Automation за растеж и стимулиране на глобалната конкурентоспособност на клиентите на компанията чрез визията "The Connected Enterprise" (Свързаното предприятие). В концепцията е заложено добавянето на нова бизнес стойност чрез осигуряване на възможности за пренос на информация между производствените и процесни съоръжения към останалите звена на индустриалните предприятия. Това е особено важно за клиентите на Rockwell Automation в процесните индустрии, където непрекъснатата работа и висока ефективност са от критично значение, подчертават от компанията.
     
Източник: Rockwell Automation; Снимка: Maverick

Ключови думи: Rockwell Automation   Maverick Technologies   batch приложения   The Connected Enterprise  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...