Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Семинар за управление и визуализация на технологични процеси се проведе в Русенския университет - 22.11.2016

22.11.2016   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Русенският университет проведе семинар на тема "Съвременни средства за управление и визуализация на технологични процеси в индустриалната автоматика". Kато част от стартиралото в началото на т.г. партньорство между катедра "Автоматика и мехатроника", Актив Ел Инженринг и професионален клуб "Индустриален интернет за всичко", Русенски университет "Ангел Кънчев" беше домакин на семинара до 17 ноември т.г.
 
Семинарът беше отправен към бъдещите инженери, включително членове на професионален клуб "Индустриален интернет за всичко", бакалаври и магистри към катедра "Автоматика и мехатроника", както и представители на бизнеса в град Русе. Представена беше дейността на австрийската компания B&R Bernecker + Rainer Industrie-Elektronik, чийто официален представител за България е Актив Ел Инженеринг, предлаганите от нея продукти за управление и визуализация на процеси, както и подходите при изработване на приложения за визуализиране.
 
     
Източник: РУ

Ключови думи: РУ   Русенски университет   Актив Ел Инженринг   BR Bernecker + Rainer Industrie-Elektronik   индустриална автоматика  

Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Събитията
Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...