Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation придобива Automation Control Products

08.11.2016   |   Бизнес
 
От Rockwell Automation обявиха придобиването на Automation Control Products (ACP), доставчик на централизирани тънки клиенти, софтуер за отдалечен работен плот и управление на сървъри.
 
"Двата ключови продукта на ACP - софтуерното решение за високотехнологични фабрики ThinManager и мобилната платформа Relevance, предлагат на индустрията и промишленото производство софтуерни решения и технологии за визуализация, чрез които информацията и операциите в съоръженията могат да бъдат лесно управлявани за по-висока степен на свързаност на производствената среда", поясняват от Rockwell Automation.
 
Придобиването на ACP е част от стратегията за развитие на Rockwell Automation и в подкрепа на визията на компанията за подобряване глобалната конкурентоспособност на клиентите й – "The Connected Enterprise" (Свързаното предприятие). В основата на тази визия е възможността за пренос на информация от производствените съоръжения към останалите звена на индустриалните предприятия, ускорен от индустриалната платформа Internet of Things и други технологични постижения като решенията за анализ на данни, отдалечен мониторинг и мобилност.
 
"Съвременните инженери в индустрията все по-често разчитат на технологичните ни иновации и експертен опит, за да подобрят качеството и надеждността на производствата си, като същевременно увеличават производителността. С водещите продукти на ACP в портфолиото ни, сега можем да предложим нови възможности на работниците в индустриалното производство, тъй като производствената среда става все по-дигитална и свързана", коментира Франк Кулазжевич, старши вицепрезидент "Архитектура и софтуер" в Rockwell Automation.
 
"Платформата ThinManager централизира управлението и визуализацията на съдържание за всеки аспект на съвременните производствени операции, от контролната зала до крайния потребител. Тя рационализира работния процес и позволява на потребителите да намалят разходите за експлоатация и поддръжка на хардуерната архитектура", допълват от Rockwell Automation.
     
Източник: Rockwell Automation; Снимка: ThinManager

Ключови думи: Rockwell Automation   ThinManager   ACP   Automation Control Products  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...