Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation представи мащабируемо решение за функционално подобрено управление на свързани процеси

25.10.2016   |   Технологии
 
Rockwell Automation представи новото си решение SequenceManager, което предлага мощни и гъвкави възможности за синхронизация на партидни процеси в самия контролер. Това гарантира подобрена функционалност на машини, монтирани на релси, системи без мрежова връзка и устройства за управление на отделни единици оборудване.
 
SequenceManager позволява на операторите да конфигурират и разглеждат ключова информация за партидните процеси, запаметени в контролера. Така те повишават видимостта и достъпността на всички етапи от производствения процес.
 
„Решението SequenceManager позволява на потребителя да осигури бързо и надеждно изпълнение на партидните процеси като намалява производствените разходи за отделно оборудване. Това мащабируемо решение осигурява възможности за модерен контрол на партидите в цялото предприятие – независимо дали то е малко или от среден мащаб”, заяви Дан Ъпдайк, продуктов мениджър на Rockwell Automation.
Ключови характеристики на софтуера са интерактивен и лесен интерфейс с оператора, мащабиране на архитектурата в зависимост от големината на процеса, гъвкаво и сигурно управление използващо стандарт ISA-88 и бърза  реакция на управлението на високоскоростни и времево зависими процеси.
 
Решението SequenceManager е подходящо за промишлени предприятия, в които партидното управление на процеси е нормативно изискване или е изключително важно за работата, например в хранителната, фармацевтичната и химическата промишлености.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   SequenceManager   управление на свързани процеси  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...