Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Wago представи нови HMI панели

08.03.2016   |   Технологии
 
Wago представи новите HMI панели за уеб приложения e!Display 7300T, които се отличават с естетичен дизайн и акцент върху продуктивността, съобщиха от компанията.
 
Уеб панелите са предназначени за задачи за визуализация с развойните среди CoDeSys 2 и CoDeSys 3. Устройствата се предлагат със сензорни екрани с диагонал 4,3", 5,7", 7,0" и 10,1". Те гарантират удобство при работа, например регулируемост на яркостта директно от устройството и адаптиране на яркостта към текущата осветеност, както и безпроблемна интеграция в цялата продуктова гама на Wago.
 
"Панелът за интерфейса човек-машина e!DISPLAY запълва празнината между съвременния дизайн и впечатляващото оборудване. С e!DISPLAY оформяте имиджа на Вашата машина или съоръжение чрез извеждане на екрана на висококачествени визуализации от инженерния софтуер e!COCKPIT (CoDeSys 3) и CoDeSys 2. В допълнение, със стилния уеб панел можете да обслужвате и уеб базираното управление на контролерите на Wago. На разположение при програмиране с e!COCKPIT са нови технологии като HTML5. Предвиден е и Java-Runtime за визуализиране на CODESYS 2", обясняват производителите.
 
Със своите клипсове за закрепване уеб панелът e!DISPLAY може да бъде поставен непосредствено в разпределителния шкаф без помощни средства.  Благодарение на използването на специалните закрепващи елементи може да се постигне степен на защита IP65 дори откъм фронталната страна на екрана.
     
Източник: Wago

Ключови думи: Wago   Ваго   e!Display   CoDeSys   HMI панели   уеб панели  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...