Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Bibus предлага нова гама орбитални хидромотори с ATEX сертификат

Bibus започна да предлага нова гама орбитални хидромотори от Danfoss Power Solutions с ATEX сертификат, разработени за мобилни и индустриални приложения в опасни зони, съобщиха от фирма Бибус България.
 
ATEX директивата обхваща механични компоненти с потенциални източници на запалване като компоненти, съдържащи непроводими материали или слоеве, или компоненти с горещи повърхности.
 
"Директива ATEX 94/9/EC специфицира минималните изисквания за безопасност на оборудване, необходимо за работа в потенциално експлозивна атмосфера за държавите членки на Европейския съюз. Оборудването, необходимо за работа в такива зони, се разделя на две групи: група I: оборудване за работа в подземни части на мини (минно оборудване); група II: оборудване за работа на други места, различни от мини (друго оборудване)", поясняват от Bibus.
 
Орбиталните хидромотори на Danfoss Power Solutions са предназначени за употреба в приложения от група II и са от типове OMR, OMS, OMT и OMV.
     
Източник: Bibus

Ключови думи: Bibus   хидромотори   Danfoss Power Solutions  

ГЕМАМЕКС
Маштех 2023
Подобни статии
Atics
ПАКС Сълюшънс STRATUS
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Industrial Tech Forum 2023
Последно от Технологии
Маштех 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиПазарБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...