Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Bibus ще вземе участие в Международния технически панаир в Букурещ

07.10.2014   |   Бизнес
 
Bibus ще вземе участие в Международния технически панаир в Букурещ (TIB), който ще се проведе между 15 и 18 октомври в румънската столица, съобщиха за Automation-Bulgaria.com от компанията.
 
40-ото издание на форума, организиран от Romexpo, ще представи решенията на компании в областта на механиката, машиностроенето и инструменталното оборудване, индустриални роботи, помпи, компресори и хидравлична техника, металургия и заваряване, електротехника, електроника и автоматизация, измервателна техника, производство и преработка на пластмаси, автомобилостроене.
 
TIB ще се проведе заедно с още две мащабни изложения: ExpoEnergiE – международно изложение за възобновяеми и конвенционални енергийни източници, технологии и оборудване в областта на нефтена и газова индустрия, и INVENTIKA – международно изложение за изобретения, научни изследвания и нови технологии.
 
През миналата година в трите събития общо взеха участие близо 250 фирми от 17 държави, които представиха своята продукция на изложбена площ от 11 000 кв. м. Изложенията бяха посетени от над 10 000 специалисти от страната и чужбина.
     
Източник: Bibus; снимка: Romexpo

Ключови думи: Bibus   Romexpo   TIB   Технически панаир Букурещ  

Област: Бизнес  

SAT
Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Arrow Electronics

Последно от Бизнес

Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ
  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноОбществени поръчки/ТърговеПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...