Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

WAGO разработи нов софтуер за PFC200

20.04.2015   |   Технологии
 

WAGO представи нов софтуерен инструмент e!COCKPIT, поддържащ технически като интегрирана програмна среда за проектиране цялостния процес при разработката на автоматизация, съобщиха от представителството у нас. "Моделът PFC200 е първият контролер, който позволява проектирането му посредством е!COCKPIT. Потребителите в бъдеще ще могат да реализират своите решения за автоматизация, базирани на система WAGO-I/O-750 още по-бързо и рентабилно.

Контролерите от фамилията PFC200 се характеризират с висока скорост на изпълнение и разнообразни, подходящи за паралелно ползване комуникационни интерфейси включително RS-232/RS-485, Ethernet, CANopen, Profibus DP и Modbus. Управлението им се базира на работещата в реално време отворена и сигурна в бъдещето си операционна система Linux. Освободената от вентилатори и акумулатори конструкция на тези контролери ги прави по-здрави и неизискващи поддръжка. Така те стават подходящи и за най-взискателните индустриални приложения", заявиха от ВАГО.

"С помощта на е!COCKPIT всеки разработчик може лесно и интуитивно да проектира, конфигурира и инициализира своите I/O модули дори и в най-сложна мрежова топология. Програмирането на приложения за PFC200 става посредством известните ‎IEC-61131 редактори от CodeSys 3. Функционално обхватът на софтуера позволява включително проектирането на модерни решения за визуализация.

Чрез функции за тестване, диагностика и откриване на грешки е!COCKPIT подпомага потребителя по целия път на разработката включително до въвеждането й в експлоатация и сервизното обслужване. Предварителната версия на е!COCKPIT, вече е достъпна онлайн, поясниха от компанията.

"Одобрена за разнообразие от области на приложение системата WAGO-I/O- 750  със своя високомодулен и независим от полевите шини дизайн обръща особено внимание на изискванията към децентрализираните магистрални системи. Основната идея за модулност откриваме още веднъж при поддръжката на многобройните системи за индустриална комуникация.

В зависимост от приложението, разполагаме с набор от полеви муфи и шинoви контролери (PLC) за избор съобразно различните протоколи. Като цяло, изобилието от над 400 различни модулa превръщат системата WAGO I/O 750 в мащабируемо решение с висока интеграционна плътност и ненадминато съотношение цена/производителност", допълниха от ВАГО.

     
Източник: WAGO

Ключови думи: WAGO   е!COCKPIT   PFC200   WAGO-I/O- 750  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...