Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Велдим-1 представи платформа за интелигентни домове

17.04.2015   |   Технологии
 
Велдим-1 представи макет на умна къща, част от проекта "Едно решение за всичко" – изграждане на електроинсталации, системи за сигурност, климатизация и вентилация, по време на изложението Smart Cities.
 
Иновативната хардуерна и софтуерна платформа, разработена от компанията, дава възможност за управление със смартфон на всички системи, захранвани с електричество – осветление, отопление, климатизация, електроуреди, пожароизвестителни и алармени системи, видеонаблюдение, гараж, домофон и т. н. Това се отнася и за всякакъв тип частни домове, сгради и сградни комплекси.
 
"Иновацията, нововъведението в системите за сигурност се състои в това, че Вие имате поглед върху вашата собственост от разстояние. Можете да проверявате, улеснявате и успокоявате вас и вашето семейство със сигурност от висок клас", обясняват производителите.
 
Платформата може да се използва и като универсална разплащателна система – за пазаруване, за плащане на сметки, за ползване на градския транспорт и т.н. Всичките данни за лична карта, шофьорска книжка, гражданска отговорност, застраховка и др. могат да се интегрират в системата чрез специализирания софтуер. 
 
Към момента хардуерно продуктът е напълно завършен, а софтуерът е в напреднал процес на разработка с налична демо версия.
 
     
Източник: Велдим-1

Ключови думи: Велдим-1   интелигентни домове   сградна автоматизация   домашна автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...