Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation създаде програма за избор на системни интегратори

13.01.2015   |   Технологии
 

Rockwell Automation създаде програма за насърчаване на контактите между производители на машинно оборудване и доказани интегратори на системи за безопасност, съобщиха от фирма Ротек, официален представител на компанията у нас. Комуникационната програма, наречена Machinery Safety System Integrator, ще обедини изявените доставчици на решения за машинна безопасност, които притежават най-голям опит в бранша и работят в съответствие с актуалните стандарти в областта.

„Скорошно изследване на агенцията за пазарни и бизнес проучвания в индустрията Aberdeen показва, че водещите производствени компании са с 81% по-склонни да се доверят на външни проектанти и инсталатори на системи за машинна сигурност в сравнение с по-малките фирми на пазара. Истинското предизвикателство е в намирането и ангажирането на най-способния доставчик на решения за безопасност. Създадохме програмата Machinery Safety System Integrator, за да улесним този процес и да свържем най-добрите производители с най-способните интегратори”, пояснява Марк Айцман, мениджър развитие Системи за безопасност в Rockwell Automation.

„Кандидатите за участие в програмата трябва да отговарят на стриктни изисквания и да преминат няколкомесечен курс на обучение и оценка. Само компании, партньори на Rockwell Automation в програмите Solution Partners и Recognized System Integrators, могат да се включат в инициативата. Компаниите трябва да имат минимум от 3 до 5 години опит в интегрирането на системи за машинна безопасност и доказани резултати в областта. Ще признаваме и сертификати от независими индустриални организации като TÜV или exida”, допълват от Rockwell Automation.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   Machinery Safety System Integrator  

Област: Бизнес  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...