Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Fieldbus и HART Communication се сливат в нова организация

29.07.2014   |   Бизнес
 
На 24 юли т.г. Бордовете на директорите на Fieldbus Foundation и HART Communication Foundation официално обявиха обединяването на двете фондации в нова браншова организация.
 
Мисията на новата структура ще бъде да развива, управлява и насърчава глобалните стандарти за интеграция на устройства в системите за автоматизация, които да осигуряват ефективни функционални решения за доставчиците и крайните потребители. 
 
"Fieldbus и HART Communication имат дълга история на сътрудничество. Двете фондации работиха заедно за разработване на общи международни стандарти, като Electronic Device Description Language (EDDL) и технологията Field Device Integration (FDI). Съвместната им дейност значително допринесе за хармонизиране на процедурите и усилията в подкрепа на двата протокола, както и опростяване на внедряването на технологиите", коментираха от браншовите организации.
 
Протоколите FOUNDATION fieldbus и HART Communication ще продължат да съществуват поотделно, както и да се развиват в бъдеще. Всеки протокол ще запази своята собствена търговска марка, патенти и авторски права.
 
 
 
     
Източник: HART Communication Foundation

Ключови думи: Fieldbus Foundation   HART Communication Foundation   системи за автоматизация  

Област: Бизнес  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...