Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Литовска фирма за системи за автоматизация търси партньори

27.06.2017   |   Бизнес
 
Литовска фирма, специализирана в услуги като електрически системи, автоматизация, системи за сигурност, инсталации на оптични мрежи, интегрирани решения за телекомуникации и информационни мрежи и т.н., предлага услугите си като подизпълнител. Компанията въвежда такива системи в Германия от 2007 г. насам, но иска да разшири присъствието си като подизпълнител и на други пазари.
 
Услугите, които компанията изпълнява, включват: проектиране и инсталация на електрически системи до 35 kV, системи за сграден мениджмънт (BMS), системи за измерване и регулиране на ниво и налягане, проектиране, инсталиране и поддръжка на системи за сигурност, оптични мрежи и др.
 
Идеалният партньор трябва да предлага електрически системи ниско напрежение, системи за автоматизация и други услуги, и да търси клиенти и партньори от Литва. Допълнителна информация може да откриете в сайта на EEN.
     
Източник: EEN; Снимка: Pixabay

Ключови думи: EEN   електрически системи   системи за автоматизация   BMS  

SAT

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec

Последно от Бизнес

  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...