Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Iconics представи нови възможности на MobileHMI

03.07.2014   |   Технологии
 

Iconics представи нови възможности на MobileHMI, които дават възможност да се визуализират всички процеси, свързани с генерирането на енергия от вятъра и вятърните турбини от всяко мобилно устройство с анимирани интерактивни графики или да видят и отговорят на всяка аларма в реално време, съобщиха за Automation-Bulgaria.com от фирма Атикс, представител на Iconics у нас. Потребителите могат да ползват мултитъч жестове за превключване между обекти, за увеличаване или намаляване на мащаба, за навлизане в йерархични нива и други операции, чрез които да видят цялата необходима информация.

MobileHMI приложенията са напълно защитени и лесно могат да комуникират с други продукти на Iconics, като Genesis64, AnalitiX, Hyper Historian и др. OPC, OPC UA, BACnet, SNMP, и Modbus TCP/IP протоколите се грижат всяка информация от турбина, мелница, сграда или предприятие да може да бъде видяна на всяко мобилно устройство - Microsoft Surface, iPads, iPhones, Android телефони и таблети.

„Нашите MobileHMI приложения доставят богата визуализация с помощта на HTML5. Стандартни функции, включително динамични графики в реално време, аларми, трендове, диаграми, вече са на разположение за всяко устройство. MobileHMI може да бъде изтеглено от App Store, Google Pay, Windows Store и сайта на Iconics”, коментира Ръс Агруса, главен изпълнителен директор на Iconics.

     
Източник: Атикс

Ключови думи: Атикс   Iconics   MobileHMI   мобилни приложения  

Област: Технологии  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...