Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Vesta Automation представи нова серия разпределители

Vesta Automation представи нова серия разпределители, съобщиха от ТехноКом Ко, представител на Vesta у нас. Новата JT серия е продължение на предхождащите я успешни серии разпределители на италианския приозводител.

"Изцяло иновативните разработки на формата на уплътненията, вида и материала на разделителите и шпулата, вътрешната и повърхностна химическа обработка на тялото гарантират отлична производителност, висока надеждност и компактност, а високотехнологичният изцяло автоматизиран производствен процес - изключително атрактивната цена на продукта", обясниха от ТехноКом Ко.

Новите JT разпределители се предлагат в размери 1/8'' и 1/4'' с всички възможни схеми 3/2, 5/2, 5/3 и функции, както с електромагнитно (12V, 24V, 110V, 220V), така и с пневматично управление, а също и комбинация от двете. Благодарение на съчетаването на 2 бр. 3/2 разпределители в общо тяло те могат да бъдат монтирани на обща база с 5/2 и 5/3 разпределители.

Подходящи са за монтаж на плоча, както с общо пневматично, така и с общо електрозахранване със SUB-D конектор.

     
Източник: ТехноКом Ко

Ключови думи: ТехноКом Ко   разпределители  

Област: Технологии  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Маштех 2024
Последно от Технологии

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиКариериБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книги
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...