Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Vesta Automation представи нова серия компактни цилиндри

14.10.2014   |   Бизнес
 
Vesta Automation представи новата серия компактни цилиндри NSK, съобщиха за Automation-Bulgaria.com от фирма ТехноКом Ко, представител на Vesta Automation у нас. Новите цилиндри са изработени с един и същ патентован набор от основни компоненти за закрепване, съответстващ както на стандарта ISO 21287, така и на UNITOP. 
 
"Изключително опростената конструкция, новият дизайн и високите технологии правят компактната серия цилиндри NSK изключително конкурентна, способна да отговори и на най-високите изисквания за функционалност, надеждност и гъвкавост", коментират от ТехноКом Ко.
 
Серията компактни цилиндри NSK се предлага с диаметри на буталото от Ф16 до ф100 мм. Изработва се с неръждаем бутален прът, полиуретанови уплътнения, механични буфери и магнитен пръстен, осигуряващ следене на хода чрез магнитни датчици, поставени в канали на тялото на цилиндъра. Вариантите, в които NSK е конструиран, са: двойнодействащ или еднодействащ, антиротационен, двойно подсилен, многопозиционен, а също и във варианти с вътрешна или външна резба на пръта.
     
Източник: ТехноКом Ко

Ключови думи: ТехноКом Ко   Vesta Automation   NSK   цилиндри  

Област: Автоматизация   Технологии  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...