Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Yokogawa представи нова версия на софтуера за управление на производството FAST/TOOLS

Yokogawa Electric Corporation обяви новата версия 10 на уеб-базирания софтуерен пакет за визуализация и мениджмънт на производствени операции в реално време FAST/TOOLS. Разработена през 1978 г., технологията FAST/TOOLS постепенно еволюира от SCADA и HMI софтуер в цялостно решение за производствени приложения, използвано в над 10 000 инсталации на клиенти по целия свят.

Обновената версия на софтуерния пакет се отличава с много нови характеристики, сред които по-ефективна откъм ресурси и разходи системна архитектура; подобрена йерархия на процесите; нови RDBMS интерфейси; опции за безжична мобилност; усъвършенствана ProSafe-RS поддръжка за ъпстрийм приложения в нефтената и газова промишленост и системата за разпределено температурно отчитане DTSX200.

Версия 10 е насочена към нефтената и газова индустрия, производството на химикали, ВЕИ, целулозната, лекарствената, хранително-вкусовата промишленост и др.

“Oбновената версия на FAST/TOOLS R10.01 разполага с оптимизирани менюта, по-висока чувствителност към процесите и подобрена конфигурация. Това дава възможност на клиентите ни максимално да приспособяват софтуерния пакет към своите производствени приложения”, заяви Нобуаки Кониши, вицепрезидент на подразделение Системи за индустриална автоматизация в Yokogawa.

     
Източник: Yokogawa

Ключови думи: Yokogawa   FAST/TOOLS   управление на производството   нефтена промишленост   газова промишленост  

Област: Технологии  

Robotics-Bulgaria.com
Подобни статии
Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Технологии
Robotics-Bulgaria.com

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиПазарБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбяви за работаПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...