Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Yokogawa и Cisco доставят решения за киберсигурност на Shell

16.02.2015   |   Бизнес
 

Yokogawa Electric Corporation и Cisco Systems ще доставят на Shell тяхната съвместна услуга за киберсигурност SecurePlant.

SecurePlant е цялостно решение за управление на сигурността в системите за управление на предприятията, разработвано като обща инициатива между Cisco, Yokogawa и Shell. Трите дружества се договориха през следващите три години да внедрят SecurePlant в около петдесет завода на Shell в цял свят.

С цел уеднаквяване на практиките за сигурност във всички заводи на Shell и минимизиране на системните разходи Yokogawa и Cisco са разработили съвместно услугатата и ще осигурят нейното внедряне и експлоатация.

SecurePlant включва доставка на OS обновления и антивирусни файлове за системи за управление и осигуряване на проактивен мониторинг в реално време на процесите, както и техническа поддръжка на управлението им.

Сертифицираните обновления за сигурност за Windows и антивирусните дефиниции ще бъдат изпращани от централен сървър до всяко предприятие през съществуващата мрежа на Shell. Съвместен екип за техническа поддръжка на Yokogawa и Cisco ще бъде достъпен 24 часа в денонощието.

В бъдеще Yokogawa и Cisco ще продължат сътрудничеството си при доставка на цялостни решения за сигурност, които включват внедряване, експлоатация и мониторинг на системи за управление. Тези услуги са предназначени за предприятия от различен мащаб и за широк кръг от индустрии.

Двете компании планират и разширяване на сътрудничеството си, за да разработят решения за пълна индустриална автоматизация, които включват дистанционна системна поддръжка, управление на производствени процеси от разстояние, както и управление на големи масиви от данни.

     
Източник: Yokogawa

Ключови думи: Yokogawa Electric Corporation   Cisco Systems   Shell   SecurePlant  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...