Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation придобива Jacobs Automation

26.11.2013   |   Бизнес
 
Rockwell Automation обяви решението си да закупи компанията Jacobs Automation - лидер в интелигентните системи за проследяване на движението, съобщиха от фирма Ротек, официален дистрибутор за България на Rockwell Automation.  Jacobs Automation предлага решение чрез системата iTRAK, което подобрява производителността в опаковъчната промишленост, обработката на материали и други приложения в машиностроенето.

"Комбинацията от интелигентната технология iTRAK и Интегрираната Архитектура на Rockwell Automation ще даде нови възможности на производителите на машини  – гъвкавост,  повишаване на производителността, бърза адаптация към променящите се изисквания на пазара.

Това интегрирано решение намалява потреблението на енергия и подобрява работата на машината, чрез регулиране на скоростта и траекторията й по време на операции. 
Системата дава възможност на производителите на машини и оборудване да намалят общите разходи, като същевременно позволява на крайните потребители да стандартизират една платформа за по-добра оптимизация, висока надеждност и по-бързо въвеждане в експлоатация на оборудването. Rockwell Automation притежава ресурса да направи тази технология нов индустриален стандарт", допълниха от компанията.

Jacobs Automation, базирана в Ерлангер, Кентъки, ще бъде интегрирана в моушън бизнеса на Rockwell Automation в рамките на сегмента Architecture & Software. Придобиването се очаква да приключи през януари 2014.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   Jacobs Automation   iTRAK  

Област: Бизнес  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...