Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ТЕЦ София избира доставчик на система за мониторинг

Топлофикация София стартира обществена поръчка за изграждане на информационна и аварийно-регистрираща микропроцесорна система в ТЕЦ София.

Системата е предназначена за запис на данни от технологичния процес - преди и по време на възникване на аварийно събитие в обекта. Тя трябва да предоставя и текуща информация за състояние на съоръжения в ел. частта на топлоцентралата. Записите от системата ще се използват за изследване и анализ на развитието на аварията, за проверка на коректната работа на релейните защити, на първичното оборудване и текущото състояние на измерваните и контролирани величини.

Обхватът на поръчката включва въвеждане в експлоатация, настройка на системата и предоставяне на проектна документация  при участието на специалисти от  цех "Електро" цех, звено ИУМС, както и успешно проведени 72–часови гаранционни изпитания и проби.

Срокът на валидност на публичната покана е 15 юли т. г.
Документите за участие в процедурата може да изтеглите от тук.

     
Източник: Топлофикация София; снимка: sxc.hu

Ключови думи: Топлофикация София   ТЕЦ София   аварийни системи   информационни система Автоматизация  

Област: Обществени поръчки  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Обществени поръчки/Търгове

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...