Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Топлофикация София обяви търг за внедряване на система за мониторинг и управление

Топлофикация София стартира процедура за избор на изпълнител, който да извърши доставка и внедряване на система за мониторинг и управление на абонатните станции в дружеството.
 
Обществената поръчка предвижда посредством доставената система да се наблюдават протичащите топлинни процеси в абонатните станции, както и да се управляват съгласно нуждите на етажната собственост или собствениците на сградата, където са разположени. Предметът на поръчката включва и осигуряване на експлоатационна среда за информационната система, която трябва да предоставя и централизиран мониторинг и информация за целите на възложителя и доставка и въвеждане в експлоатация на контролни устройства за абонатните станции.
 
Прогнозната стойност на поръчката е 4 500 000 лв.
Срокът за подаване на офертите е 25 юли т. г.
 
Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете на сайта на дружеството.
     
Източник: Топлофикация София

Ключови думи: Топлофикация София   система за мониторинг и управление   абонатни станции  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Обществени поръчки/Търгове

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...