Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Райкос Тех представя най-малкия водомер с дистанционно отчитане

30.05.2013   |   Събития
 

На 42-ата международна изложба БУЛКОНТРОЛА (29 - 31 май) Райкос Тех представя за първи път в България най-малкия в света водомер с дистанционно отчитане на показанията.

„Водомерът WKV-E02F на SIKA Siebert & Kuehn е елегантно решение за модернизиране на водопроводната инсталация в съществуващи или новостроящи се сгради. Уредът може да се монтира бързо и лесно на всеки един извод за вода в сградата, като се ползват различни присъединителни размери и адаптери. Измерването се осъществява посредством миниатюрна турбина, лагеруваща в сапфирени лагери.

Специален пластмасов филтър защитава турбината от задръствания с варовик или примеси. За всеки протекъл литър вода тя изпраща към електронния блок 512 импулса. Консумираното количество вода може да бъде отчетено локално на LCD дисплея на уреда или чрез безжична система за дистанционно отчитане, която позволява администриране на показанията без необходимост от посещение на инкасатор в апартамента или сградата”, коментираха от компанията.

Сред останалите акценти на щанда на Райкос Тех са капацитивни сензори на Rechner Industrie-Elektronik серия EasyMount с IP68, калибриращи се с магнит, включен в комплекта и нови дизел генератори (10-35 KVA) на италианската компания Ortea.

     
Източник: TLL Media

Ключови думи: Райкос Тех   водомер   капацитивни сензори   дизел генератори  

Област: Събития  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Събития

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...