Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Cognex представи нова технология за четците DataMan 300

19.03.2013   |   Технологии
 

Cognex Corporation представи иноватива технология за разширяване на визуалното поле Xpand за своята гама образ-базирани четци за баркодове DataMan 300, съобщиха за Automation-Bulgaria.com от фирма Ехнатон, представител на компанията у нас.

Технологията позволява използването на по-малко четци в дистрибуцията на дребно, колетните и пощенските приложения, което намалява времето за монтаж, настройка и цялостните разходи.

"DataMan 300 надминава очакванията на потребителите, защото е лесна за работа и предлага висока скорост на четене. Интегрирайки технологията Xpand, визуалното поле на един четец DataMan 300 може да се увеличи с повече от 50%. Тази технология значително разширява потенциалните приложения на DataMan 300 в логистиката, като дава възможност един четец да обхваща по-голяма част от конвейер-ната лента", обясняват от компанията.

Според Cognex увеличената скорост на четене, която новите четци за баркодове предлагат, намалява броя на пакетите, които трябва да бъдат разчитани ръчно. По този начин се изискват и по-малко работници за поставяне на нови етикети и пренасочване на отхвърлените.

"DataMan са по-добро решение от лазерните скенери, защото осигуряват по-висока скорост и визуална обратна връзка за производителността, както и по-продължителен експлоатационен живот. Те съчетават ефективността на гамата образ-базирани четци Cognex с лесната употреба и конкурентната цена на лазерните скенери", допълват от Ехнатон.

     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Cognex   Ехнатон   DataMan 300   Xpand   баркодове   четци  

Област: Технологии  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...