Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ZigBee Alliance отбеляза 10 години от основаването си

09.10.2012   |   Събития
 

ZigBee Alliance отбеляза 10 години от своето създаване. Дейността му стартира през октомври 2002 г. с основна цел създаване на глобални стандарти за свързване на възможно най-много видове устройства в достъпни, лесни за използване и енергийноефективни безжични сензорни мрежи.

"Днес общо 9 иновативни и съвместими стандарта дават на производителите възможност да помогнат на своите клиенти в управлението и подобряването на всекидневните процеси. Стотици производители доставиха милиони ZigBee решения за управление на енергията, търговски и потребителски приложения", заявиха от алианса.

В момента ZigBee Alliance обединява повече от 400 компании, които разработват стандарти и произвеждат стандартизирани продукти за сградна автоматизация, потребителска електроника, здравеопазване, управление на енергията, безжични комуникации и др.

     
Източник: ZigBee Alliance

Ключови думи: ZigBee   стандарти   енергиен мениджмънт   безжични стандарти  

Област: Събития  

SAT
Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Arrow Electronics

Последно от Събития

Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ
  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноОбществени поръчки/ТърговеПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...