Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Хидравлична задвижваща система с регулиране на дебита Sytronix SvP 7000 със златен медал на МТП

27.09.2012   |   Събития
 

На състояла се на 26 септември церемония, по време на Международния панаир Пловдив, хидравличната задвижваща система с регулиране на дебита Sytronix SvP 7000, производство на фирма Bosch Rexroth беше отличенa със златен медал. На панаира системата бе представена от Бюро за развитие техника.

"Хидравличната система се задвижва от серводвигател, управляван с контролер. Тя гарантира икономия на енергия от 30 до 80% и намаляване на шума с до 20 dB. Намаляването на необходимостта от охлаждане пък води до по-малки габаритни размери и по-ниски инвестиционни разходи", коментираха от българската компания.

Златните медали са отличие за продукти, отговарящи на европейски стандарти за качество и представляващи новост в своята област. Те бяха връчени от Виолина Панайотова, главен секретар на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор, която беше и председател на комисията за определяне на победителите, председателя на Агенцията Ангел Ангелов, кмета на община Пловдив инж. Иван Тотев, областния управител на Пловдивска област Здравко Димитров, изпълнителния директор на Международен панаир Пловдив Богомил Бонев и главния директор Иван Соколов.

Отличени бяха 39 продукта на български и чуждестранни фирми.

     
Източник: TLL Media

Ключови думи: Bosch Rexroth   Бюро за развитие техника   хидравлични системи   задвижвания   серводвигател  

Област: Събития  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Събития

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...