Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Siemens представи серия 5 на системата за сградна автоматизация Desigо

14.08.2012   |   Технологии
 

Siemens направление Сградни технологии представи на пазара серия 5 на системата за сградна автоматизация Desigо. „Новите и иновативни продукти - Total Room Automation (TRA), енергийноефективните Room Opti Control и Eco Monitoring позволяват на потребителите и операторите да вземат активно участие в енергийния мениджмънт на сградата, водещ до постоянно намаляване на разходите за енергия и поддръжка. Работният режим на иновативната система за автоматизация е подчинен на задачата да спестява енергия по всяко време”, заявиха от Siemens.

„Desigo 5 информира потребителите и операторите на сградата за статуса на енергоемкост към момента. Системата дава обратната връзка чрез иновативната функция Green Leaf (Зелен Лист), която е адаптирана към познанията и правата за управление на различните потребители. Освен това, Desigо 5 позволява и автоматична промяна на настройките при необходимост, с цел възстановяване на оптималната енергийна ефективност в сградата”, допълниха от компанията.

     
Източник: Siemens

Ключови думи: Siemens   сградни технологии   сградна автоматизация   Desigo 5   функция Green Leaf  

Област: Технологии  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...