Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Семинар за вградени системи за мониторинг и контрол

22.06.2012   |   Събития
 

Фирма Метрисис в сътрудничество с National Instruments организира поредица от семинари на тема „Вградени системи за мониторинг и контрол”, съобщиха за Automation-Bulgaria.com от National Instruments.

Участниците се запознаха с вградени системи за работа в реално време и приложения, изискващи използването на сложни алгоритми за сигнална обработка и управление (управление на машини и диагностика, структурен мониторинг, качеството на електрическата енергия, дизайн на хардуерни прототипи и други).

„По време на семинара присъстващите специалисти имаха възможност да проектират, моделират и реализират различни приложения с контролера NI CompactRIO и да създадат реални приложения с хардуерната платформа NI CompactRIO Platform”, допълниха организаторите.

Семинарите се състояха в Русе (21 юни - Русенски университет, Нов учебен корпус, зала 2.201) и Варна (22 юни - Технически университет, Нов учебен корпус, Конферентна зала).

     
Източник: National Instruments; снимка: Метрисис

Ключови думи: Метрисис   National Instruments   семинар   вградени системи   мониторинг и контрол   NI CompactRIO  

Област: Събития  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Събития

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...