Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Демонстрационно автошоу на Siemens в България

07.05.2012   |   Събития
 

От 2 до 4 май 2012 г. Siemens България, направление Индустриална автоматизация организира традиционна обиколка и поредица от презентации с демонстрационен камион “Industrial controls on tour”. Tематично оборудван от Siemens AG в Германия презентационeн камион предоставя на специалисти от цялата страна възможност, да видят и да се запознаят отблизо с широкия спектър индустриални продукти в областта на нисковолтовата комутационна апаратура и средствата автоматизация на Siemens.

Демонстрационният камион “Industrial controls on tour” тази година премина през градовете Търговище, Разград и Русе. Домакини на пътуващата изложба по места бяха индустриални предприятия и базата на Филкаб АД в гр. Русе, където камиона можеше да бъде свободно посетен.

"Целта на тази маркетингова инициатива е да се демонстрират последните иновационни и подобрени решения на Siemens е сферата на нисковолтовата апаратура от сериите SIRIUS Innovations, SENTRON и SIVACON, както и продукти и решения за автоматизация от гамата SIMATIC, намиращи приложение в технологичните процеси на всяко едно производство.

Представените продукти са основна част от трите водещи концепции за автоматизация, електроразпределение, надеждност и сигурност – Totally Integrated Automation (TIA), Totally Integrated Power (TIP) и Safety Integrated", допълниха от компанията.

     
Източник: Siemens

Ключови думи: Siemens   индустриална автоматизация   електроапаратура   SIRIUS Innovations   SENTRON и SIVACON   Totally Integrated Automation  

Област: Събития  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Събития

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...