Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Mitsubishi Electric с нова инициатива за увеличение на продажбите в Европа

23.04.2012   |   Бизнес
 

Mitsubishi Electric Europe Semiconductor обяви нова инициатива за увеличение на продажбите на своите TFT-LCD индустриални модули. Това се случи, след като Kyocera придоби Optrex, един от каналите на Mitsubishi Electric за продажба на TFT дисплеи. Mitsubishi Electric ще замени структурата на Optrex в Европа със собствена мрежа за продажби и поддръжка.

"Mitsubishi Electric има дългогодишен опит в продажбата на TFT-LCD продукти в световните промишлени пазари и силна, добре изградена мрежа за продажби и дистрибуция, която да отговори на нуждите на нашите клиенти", заявиха от компанията. Mitsubishi Electric Europe, която е базира в Ратинген - близо до Дюселдорф, Германия, започна да продава TFT-LCD модули през 2008 г. Тя разполага с офиси за продажби в много големи европейски градове като в Париж, Лондон, Милано и Москва.

Съгласно споразумение от април 2002 г. дъщерната компания Mitsubishi Electric извършва доставка на промишлени TFT дисплеи към Optrex. След като Optrex бъде придобита от Kyocera, от 30 септември т. г. това споразумение ще бъде прекратено.

     
Източник: Mitsubishi Electric

Ключови думи: Mitsubishi   Optrex   Kyocera   TFT   LCD   дисплеи  

Област: Бизнес  

SAT
Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България
Arrow Electronics

Последно от Бизнес

Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ
  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноОбществени поръчки/ТърговеПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...