Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Yaskawa придоби Robotic Systems

03.04.2012   |   Бизнес
 

Световният производител на промишлени роботи, машинни контролери, електромотори и сервозадвижвания Yaskawa  купи контролния пакет акции на Robotic Systems (PTY) Limited, съобщиха  от немския офис на Yaskawa Europe. Robotic Systems, чието седалище е в Йоханесбург, Южна Африка, е дългогодишен диструбутор на японския концерн. Новата компания ще се нарича Yaskawa Южна Африка и ще бъде част от Yaskawa Europe, със седалище в Ешборн, Германия.

"Доволни сме, че Yaskawa ще има собствена фирма в бързо развиващите се пазари на Южна Африка", заяви Манфред Стърн, президент на Yaskawa Europe. „С това придобиване може да продължим  развитието на глобалната ни стратегия, както и да бъдем близо до всички наши клиенти. В лицето на Robotic Systems, ние приветстваме компетентен и изключително успешeн екип, който показа професионализъм и бе премиер за обслужване на клиентите по време на 20-годишното ни партньорство”.

„С инсталирани над 1 000 промишлени роботи Robotic Systems е пазарен лидер в сегмента в Южна Африка", допълни Тери Розенберг, изпълнителен директор и бъдещ президент на Yaskawa Южна Африка.

     
Източник: Yaskawa

Ключови думи: Yaskawa   промишлени роботи   контролери   електромотори   сервозадвижвания  

Област: Бизнес  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...