Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Фирма Атикс с нов офис

16.03.2012   |   Бизнес
 

От 27 февруари т.г. фирма Атикс осъществява дейността си на нов адрес. „Новият офис се намира в Студентски град, София и осигурява повече удобства както за самите нас, така и за нашите клиенти.

Сградата е с модерна архитектура и предоставя всичко необходимо, от което се нуждае една търговска фирма. Фирмата предвижда изграждането на съвременен шоурум и стая за обучения, където ще бъдат демонстрирани конкретни решения, ориентирани към индустрията”, информират от Атикс.

Фирма Атикс е позната на нашия пазар като доставчик на продукти и решения в областта на автоматизацията. „Компанията е представител за България на водещите в своята област Leuze, VIPA, Iconics и Wachendorff и предлага широка гама техника за индустриална автоматизация: програмируеми контролери, панели, децентрализирана Slio периферия, оптоелектроника за детекция, идентификация и сигурност, софтуер за индустриална визуализация, както и енкодери и енкодерни системи. С новия офис фирмата дава заявка за сериозно присъствие на пазара и увеличаване на пазарния дял”, допълниха от Атикс.

     
Източник: Атикс

Ключови думи: Атикс   нов офис   автоматизация   контролери   панели  

Област: Бизнес  

SAT

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec

Последно от Бизнес

  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...