Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Beckhoff представи нова платформа за процесна автоматизация

21.03.2012   |   Бизнес
 

В рамките на изложението Fensterbau 2012, който се проведе от 21 до 24 март в Нюрнберг, Германия, Beckhoff представи универсална платформа за автоматизация на производство на прозорци, врати и фасадни решения. Презентацията акцентира върху редица нови елементи в областта на мащабируемите решения за задвижване: от компактен сервомоторен терминал и сервомотори с един кабел до технология за безопасни сервозадвижвания.

Задвижващите решения се допълват от серия панели с multi-touch функционалност, които предлагат иновативна концепция за визуализация и съчетават елегантен дизайн с надеждна конструкция. Представени бяха новите ротационни синхронни сервомотори AM8000, които се характеризират с висока динамика, енергийна ефективност и ниски разходи, както и компактни задвижващи решения до 8А за Bus терминали и TwinSAFE, компактно решение за безопасност.

     
Източник: Beckhoff

Ключови думи: Beckhoff   Fensterbau   автоматизация   решения за задвижване   сервомотори  

Област: Бизнес  

SAT
Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Arrow Electronics

Последно от Бизнес

Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ
  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноОбществени поръчки/ТърговеПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...