Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Международен форум Emerson Exchange през май

29.05.2012   |   Събития
 

От 29 до 31 Maй 2012 г. в Дюселдорф, Германия, се проведе форум на първата глобална потребителска борса в Европа Emerson Exchange.  Бяха представени най-добрите практики в тази сфера, новите регулаторни изисквания, методи за увеличаване на печалбите, подобряване на  ефективността и намаляване на разходите чрез подобряване на автоматизацията. Присъстващите имаха възможност да се докоснат до опита на Emerson и научат повече за богатството от техните иновативни технологии.

Събитието включваше семинари, презентации, промишлени форуми, кратки курсове, изложба за технологии и продуктови пътни карти. Делегатите посетиха различни тематични презентации на английски, немски и руски език. Важен елемент от форума беше възможността за осъществявяне на  важни делови контакти с делегати и лидери от индустрията. Участниците в събитието се срещнаха с експерти по различни специалности и да научат как иновативните технологии работят на практика.

     
Източник: Emerson

Ключови думи: Emerson Exchange   иновативни технологии   презентации   изложба   семинари  

Област: Събития  

SAT
Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ
Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България
Arrow Electronics

Последно от Събития

Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ
  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноОбществени поръчки/ТърговеПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...