Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Световен панаир за техника втора употреба USETEC 2012

04.03.2012   |   Събития
 

USETEC представи пълния спектър машини и съоръжения втора употреба за всички браншове: от строителство и хранително-вкусова промишленост до автоматизация, транспортно-подемна техника и офис техника. Изложители бяха не само търговци на употребявани машини, но и едни от най-известните представители на машиностроителната индустрия. На място могат да се пробват и закупят над 1 000 машини. Много от изложителите имат складове в региона и могат да бъдат посетени допълнително. Покупката си струва – машините са в наличност, а цените – изгодни. Допълнително предимство и шанс за покупка предлагат демонстрациите, които се организират на откритите площи.

Internationale Eisenwarenmesse, Международният панаир за инструменти и железария, се проведе паралелно от 4 – 7 март. В сферата на промишлените поддоставки панаирът предлага пълната гама сервизно и инструментално оборудване – от трудова безопасност до колички за инструменти.

http://koelnmesse.bg/fairs/usetec/

     
Източник: ГБИТК

Ключови думи: USETEC   машиностроене   автоматизация   промишленост  

Област: изложение  

SAT
Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Arrow Electronics

Последно от Събития

Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ
  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноОбществени поръчки/ТърговеПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...