Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Цигарената фабрика Юрий Гагарин пуска нова производствена линия

23.01.2012   |   Проекти
 

Цигарената фабрика Юрий Гагарин в Пловдив ще инвестира 2,35 млн. лв. в нова линия за производство на цигарени гилзи с филтър. Решението е взето от съвета на директорите на фабриката, а за производител е избрана френската фирма Decoufle, съобщиха от дружеството. Финансирането ще се осъществи чрез сключване на договор за банков кредит и собствени средства.

"Закупуването на линията за производство на цигарени гилзи с филтър е обосновано от нарастването на поръчките и обемите на произвежданите от дружеството гилзи за цигари и необходимостта от увеличаване на производствения капацитет на оборудването", казват от компанията.

Според нейните данни производството на филтри и гилзи за цигари е отчело ръст с 14,6% на годишна база до 11 млн. лв. за 2011 г. Годината е започнала със спад на производството на филтри и гилзи, но в края й е имало ръст с 96% на годишна база до 1,2 млн. лв. в реализацията на филтри и гилзи.

     

Ключови думи: бизнес   производствена линия   производство на цигари  

SAT

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec

Последно от Проекти

  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...