Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Фирмена публикация

Включете се в безплатен уебинар на Mitsubishi Electric, за да получите ценни насоки за улеснен избор на сервозадвижвания

 

Глобалният лидер в областта на индустриалната автоматизация Mitsubishi Electric организира специализиран уебинар, по време на който водещи експерти от компанията ще дадат полезни съвети на професионалната аудитория относно избора на сервозадвижвания за различни приложения.

 

Виртуалното събитие на тема "Инженерен уъркшоп: Как лесно да изберем сервозадвижвания?" ще се проведе на 29 февруари (четвъртък) от 11:00 ч. българско време. За да заявите своето участие в уебинара, е необходимо предварително да се регистрирате. Вижте как тук.

 

Водещи в индустрията цялостни решения за задвижване

 

Онлайн семинарът ще постави във фокус разнообразните възможности на съвременните решения в този динамично развиващ се сегмент, като ще подчертае спецификите и преимуществата на знаковата гама на Mitsubishi Electric Melservo-J5.

 

Melservo-J5 предлага цялостни решения за задвижване, които са водещи в индустрията по производителност, скорост и прецизност на управлението. Фамилията обхваща високоефективни сервоусилватели, линейни и ротационни сервомотори, двигатели с директно задвижване и конвертори с усъвършенствани работни характеристики и възможности, коментират специалистите от фирма Ехнатон, официален представител на Mitsubishi Electric у нас.

 

От българската компания канят всички свои клиенти и бизнес партньори да се включат в предстоящия онлайн семинар. "Това е отлична възможност да се информирате за най-новите тенденции в сферата на задвижванията", допълват от Ехнатон.

 

Акцентите в програмата

 

Програмата на инженерния уъркшоп ще насочи вниманието към ключовите аспекти при селектиране на сервоуправляемо задвижване, а сред практическите въпроси, които ще бъдат дискутирани по време на събитието, са:

 

 • Какъв е инерционният момент?
 • Какви решения обхваща серия MR-J5 според инерционния клас?
 • Как да изберем двигатели за различни приложения?
 • Каква е методиката за избор на задвижване и на какво трябва да обърнем внимание?
 • Как да изберем задвижвания за многоосно приложение с помощта на софтуера Motorizer?

 

Защо да се включите?

 

"Ангажирането с ключови теми и споделянето на добри практики подпомага бизнес растежа. Предстоящият уебинар не се изчерпва само с възможности за придобиване на познания. Той ще осигури и ефективна платформа за споделяне на полезни стратегии при избора на сервозадвижвания.

 

В рамките на събитието аудиторията ще има възможност да участва активно в дискусиите, да разкрие наблюденията си, както и да зададе своите въпроси към експертите ни. Включете се, за да се свържете с водещи индустриални специалисти и да станете част от широка професионална мрежа за обмен на ценен опит и експертиза", допълват от Mitsubishi Electric.

 

А ето и какви ползи предлага участието в уебинара накратко:

 

 • Възможност за разширяване на познанията в областта на сервозадвижванията;
 • Получаване на ценни насоки от доказани експерти в тази сфера;
 • Присъединяване към широкообхватна мрежа от специалисти, които обменят опит помежду си;
 • Откриване на отговорите на основни и специфични въпроси от практиката;
 • Подсилване на инженерните компетентности с експертиза от Mitsubishi Electric.

Повече за предимствата на цялостните решения за задвижване от фамилията Melservo-J5, които ще бъдат основен акцент по време на инженерния уъркшоп, вижте във видеото:

 

 

 

 

 

София 1797
бул. Андрей Ляпчев 4, п.к. 19
тел.: 02/8176000
office@akhnaton.biz 
www.akhnaton.biz

 

     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   Akhnaton   Mitsubishi Electric   Melservo-J5   сервозадвижвания   сервоусилватели   серводвигатели   сервомотори   задвижвания  

Област: Автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
е-книга Дигитални производствени иновации, март 2024
Последно от Фирмена публикация

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книгиКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...