Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Изкуственият интелект, който завладява индустрията – тема на нова електронна книга на TLL Media

06.02.2024   |   Начало»Е-книги
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

TLL Media продължава инициативата си да обединява в електронни книги последните новости и достижения в разнообразни технологични сфери, които вълнуват специализираната аудитория на Издателството и на групата портали IndustryInfo.bg.


Решението на екипа ни да превърне издаването на този тип модерни и все по-търсени медийни продукти в регулярна практика се основава на огромния интерес, с който беше посрещнат от читателите премиерният електронен сборник "ИНОВАЦИИ за ДЕКАРБОНИЗАЦИЯ".

 

Тенденциите в сегмента – на един клик разстояние

 

В синхрон със заглавието си втората безплатна е-книга на TLL Media "ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ В ИНДУСТРИЯТА" представя обзор на някои от най-интересните тенденции, технологии, събития и проучвания в тази широкообхватна и изключително динамично развиваща се област.

 

Дигиталното издание вече е на разположение на всички разработчици и потребители на ИИ у нас – както за специалистите с професионални интереси, така и за любителите в сферата на AI базираните решения. А в тези две категории на практика вече попада всеки.

 

Е-сборникът отново е достъпен за безплатно сваляне и удобно четене на компютър или мобилно устройство. Тематичният му спектър обхваща разнообразни аспекти от развитието и приложението на платформите с изкуствен интелект, включително софтуерни платформи, модули и инструменти, големи езикови модели, специализирани системи за управление на приложения в конкретни отрасли, интелигентни машини, роботи и други иновации в сегмента.

 

AI – мегатенденцията на века

 

"Изкуственият интелект плавно, но сигурно превзема практически всяка област на глобалната индустрия, като все по-смело навлиза и в предприятията, организациите и институциите у нас. Страната ни прави уверени крачки напред в тази посока с ключови партньорства, реализации и разработки в сегмента на AI технологиите.

 

Читателите и партньорите ни непрекъснато споделят и търсят информация във връзка с ИИ или както можем спокойно да го наречем – мегатехнологията на новото време. Убедени сме, че достъпът до тематично подбрани публикации по темата в едно издание дава възможност на всички заинтересовани да открият ценни изводи за своята практика", коментират от TLL Media.

 

 

Е-книгата включва прецизна селекция от актуални материали, водещи по потребителски интерес сред публикациите в потока на портала на българската индустрия IndustryInfo.bg и на специализираните портали за автоматизация (Automation-Bulgaria.com) и роботика (Robotics-Bulgaria.com), които са част от медийната група.

 

За кого е предназначено изданието?

 

Електронното издание "ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ В ИНДУСТРИЯТА: Последни новости и постижения" е разработено с цел да послужи като полезно и практично четиво на всички читатели и партньори на Издателството, които се интересуват от ползите от внедряването на тази технология на бъдещето в бизнеса си, включително:

 

 • Разработчици, дистрибутори, интегратори и потребители на AI базирани системи и решения;
 • Научноизследователски центрове, развойни и академични звена в сегмента;
 • Браншови организации;
 • Фирми и предприятия, които имат интерес към внедряването на изкуствен интелект в процесите си;
 • Любители на техническите иновации и др.

Тематичен обхват

 

Следвайки успешния формат на премиерния електронен сборник на издателството, е-книгата "ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ В ИНДУСТРИЯТА" предлага детайлна информация за:

 

 • Ползите от изкуствения интелект в управлението на бизнес процеси и производствени приложения в предприятията;
 • Актуални проекти и възможности за финансиране;
 • Обзор на напредъка на законодателството в областта;
 • Някои от успешните внедрявания у нас и ключовите придобивания в региона;
 • Задълбочени пазарни проучвания върху различни аспекти на ИИ с местен и международен обхват;
 • Интересни събития, в които изкуственият интелект е водеща тема;
 • Впечатляващи технологични иновации и революционни решения и още…

Своето безплатно копие на е-книгата можете да свалите тук.

 

     
Източник: TLL Media

Ключови думи: TLL Media   изкуствен интелект   AI технологии   ИИ   е-книга   е-сборник   електронна книга  

Област: Автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Последно от Е-книги

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиКариериБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книги
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...