Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Фирмена публикация

Иновации и експертиза в автоматизацията и роботиката от Гемамекс на MachTech&InnoTech Expo 2023

Гемамекс кани всички свои настоящи и потенциални клиенти и партньори на фирмения си щанд (C2 в зала А1) в рамките на мащабното изложение MachTech&InnoTech Expo 2023.

Компанията е традиционен изложител на водещото у нас събитие за индустриални машини и технологии, чието тазгодишно издание ще се проведе съвсем скоро – от 3 до 6 октомври в Интер Експо Център.

Посетителите на фирмения павилион ще имат възможността да се запознаят с най-актуалните продукти и услуги в каталога на Гемамекс за различни браншове и приложения в сферата на промишлената автоматизация и роботика.

 

Широка гама продукти и услуги

 

Основни акценти в експозицията на компанията ще бъдат последните новости от водещите мултинационални производители в партньорската мрежа на българската компания при:

 

  • Системите за визуална инспекция и контрол;
  • Машините и съоръженията за индустриална автоматизация;
  • Индустриалните роботи.

"Вярваме, че посещението на фирмения ни щанд ще бъде чудесна възможност за гостите да се запознаят с нашите продукти и услуги отблизо, да обсъдят индивидуалните си потребности и изисквания с нашите специалисти и да получат експертни съвети от тях", споделиха специално за Automation-Bulgaria.com от Гемамекс.

 

"Предлагаме богата палитра от продукти, които цялостно покриват области като сензорика, PLC, HMI, цифрови контролери, сервомоторика, честотни задвижвания , роботика, сигурност на машините и сигнализация. Удовлетворяваме нуждите на съвременното машиностроене съгласно изискванията на Индустрия 4.0.

 

 

Продуктите ни отговарят на най-високите стандарти за качество и функционалност. Участието в изложения от ранга на MachTech&Inno Tech Expo е утвърдена маркетингова стратегия за компанията, чиято дейност в това направление обхваща най-съвременните форми на информационно предлагане. Не пропускайте да се убедите в това сами в Интер Експо Център този октомври!", обобщават от компанията.

 

Възможности за безплатно посещение

 

Желаещите да се възползват от безплатен билет за посещение на щанда на Гемамекс в рамките на изложението могат да се регистрират и да заявят своите пропуски чрез вход в платформата тук и въвеждане на код "machtech23partners". Самите покани могат да бъдат свалени от секция "Вход/Ваучери", добавят от фирмата.

 

 

 

 

 

Офис София – 0888 009 156

Офис Пловдив – 0894 692 625

Офис Варна – 0897 920 890

Имейл адрес: office@gemamex.com

Уебсайт: https://gemamex.com/
 

     
Източник: Гемамекс

Ключови думи: Гемамекс   Gemamex   MachTech&InnoTech   Интер Експо Център   автоматизация   роботика   визуална инспекция  

Област: Автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Последно от Фирмена публикация

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиКариериБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книги
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...