Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Фирмена публикация

Осъвремененият сайт отразява новата ни корпоративна визия и ще бъде ценен ресурс за нашите клиенти и партньори

Фирма Гемамекс, утвърден доставчик на инженерингови услуги и официален партньор и дистрибутор на редица мултинационални производители на оборудване и решения в сферата на промишлената автоматизация и Industry 4.0, включително Omron, Yaskawa, Patlite, INVT, Estun, Apex Dynamics, LinMot, Tele и др., наскоро пусна обновения си уебсайт.

 

Поканихме Веселин Бенчев, инженер индустриална автоматизация, директор "Производство на зарядни станции" и продуктов мениджър INVT – един от ключовите фирмени специалисти, отговорни за проекта по обновяване на платформата, да разкаже специално за аудиторията на Automation-Bulgaria.com повече за процеса и резултатите.

 

С каква усъвършенствана функционалност разполага новата корпоративна уебстраница в сравнение с досегашната? Какви преимущества предлага на потребителите?

 

Новият уебсайт на фирмата, който стартира в началото на месец септември, разполага с редица усъвършенствани функции и характеристики в сравнение с предишната версия. Правят впечатление модернизираният дизайн и осъвременената визия – в синхрон с обновения корпоративен имидж на компанията ни. Новият дизайн на страницата е съобразен с актуалните тенденции и демонстрира нашия професионализъм и модерния ни бизнес подход.

 

Основни предимства са подобрената навигация и логичната структура, които правят намирането на необходимата информация по-лесно и бързо. Потребителите няма как да не забележат и по-богатото съдържание. Целта ни беше новият сайт да съдържа много повече информация за партньорите, продуктите и услугите на фирмата, като регулярно ще обновяваме тези секции, за да сме максимално полезни на нашите клиенти.

 

Ключово подобрение е и мобилната съвместимост. Новата платформа е напълно адаптирана за всякакви мобилни устройства, което гарантира, че потребителите могат да я използват където и да се намират в момента, във всяка точка на света. Всичко изброено дотук значително обогатява потребителския опит и прави сътрудничеството с фирмата много по-удобно и ефективно.

 

Разкажете повече за самия процес по обновяването на платформата. Имаше ли предизвикателства и как ги преодоляхте?

 

Процесът със сигурност беше предизвикателен, но и вълнуващ. Екипът ни работи усилено, за да създаде сайт, който оптимално отговаря на нуждите на нашите клиенти. Едно от основните предизвикателства беше да обновим страницата така, че да бъде в съответствие с новата корпоративна визия на компанията. Това изискваше внимателна работа по дизайна и функционалността. Изпълнихме успешно тази задача, като работихме в тясно сътрудничество с всички заинтересовани страни.

 

 

Какви основни цели следвахте при създаването на новия сайт? Какво послание отправя към клиентите и партньорите на фирмата?

 

Новата платформа отправя ясно послание – компанията ни е иновативна, ориентирана към клиентите и ангажирана с предоставянето на висококачествени продукти и услуги. Ето защо вярваме, че този по-богат и функционален сайт ще бъде ценен ресурс за нашите клиенти и партньори. Той ще им помогне да научат повече за фирмата и да намират лесно информацията, която им е необходима.

 

При създаването на страницата следвахме няколко ключови цели, а именно: да предоставим по-добра информация за компанията, партньорите, продуктите и услугите ѝ, да подобрим потребителското изживяване и да заявим още по-ясно основните принципи на компанията. Подчертавайки компетентността и професионализма ни, модерният дизайн и обновената корпоративна визия отразяват надеждността на фирмата като професионален партньор на индустрията у нас.

 

 

 

 

Гемамекс
1421 София
ул. Лозенец 4
Тел.: 02 9 631 144
0897 953 530
0894 692 625
0897 953 533
0897 920 890
office@gemamex.com
www.gemamex.com

     
Източник: Гемамекс

Ключови думи: Гемамекс   Gemamex   Веселин Бенчев   нов сайт   индустриална автоматизация   Omron   Yaskawa   Patlite   INVT   Estun   Apex Dynamics   LinMot   Tele  

Област: Автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
е-книга Дигитални производствени иновации, март 2024
Последно от Фирмена публикация

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книгиКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...