Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Каква е печелившата комбинация при таблата за автоматизация ще научим от Ритал на Industrial Tech Forum 2023

05.09.2023   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Ритал ще вземе участие в програмата на първото издание на професионалното събитие за технологични иновации в промишления сектор Industrial Tech Forum, организирано от TLL Media и Интер Експо Център.

 

Презентацията на компанията ще се състои в рамките на следобедния модул "Автоматизация, роботика, адитивни технологии" от програмата на форума, който ще се проведе в присъствен формат на 4 октомври т. г. в най-модерната зала "Витоша" на изложбения център по време на втория ден на водещото у нас международно събитие за индустриални машини и технологии MachTeh&InnoTech Expo (от 3 до 6 октомври).

 

Инженерното ноу-хау и опитът в синергия

 

Десислава Ничева, търговски представител в българското подразделение на глобалната фирма, ще представи пред специализираната аудитория решенията на Rittal и EPLAN като печеливша комбинация при таблата за автоматизация.

 

"Ще покажем как чрез инженерното ноу-хау на EPLAN и опита на Rittal рационализираме бизнес процесите при асемблирането на специализирани табла за сградна или индустриална автоматизация на управлението на машини и процеси. Ще запознаем публиката с най-новото поколение компактни шкафове и клемни кутии AX/KX и ще дадем ценни насоки за това как да се спести време и да се намалят грешките чрез създаването на виртуални близнаци с помощта на EPLAN и на конфигуратора на Rittal – RiPanel", разкри специално за Automation-Bulgaria.com Десислава Ничева.

 

 

"С компактните табла от серията AX и малките табла от серията KX потребителите получават оптималния дизайн за всяко приложение. Основните им предимства са 30% по-малко време за сглобяване, 30% повече място за кабели и 30 нови функции.

Компактните табла KX предлагат изключителна гъвкавост, простота и бързина при инсталиране и монтаж на компонентите, като в същото време гарантират висока степен на безопасност", допълват от Rittal.

 

Другият акцент в презентацията – конфигураторът RiPanel на Rittal, позволява бърза и достоверна селекция на широка гама от табла и аксесоари, както и лесно планиране на отвори и изрези, включително 3D визуализация на конфигурацията в реално време. "Системата дава възможност за автоматично генериране на данните за поръчка и производство, както и съответстваща на стандартите документация, а също и за директно подаване на конфигурацията към EPLAN Pro Panel. Още за множеството ползи от решението ще научите по време на фирмената ни презентация на Industrial Tech Forum", добавя Десислава Ничева.

 

Първото по рода си събитие за индустриални технологии у нас

 

Вторият тематичен модул в рамките на следобедната програма на форума ще бъде посветен на последните достижения и най-впечатляващите иновации в сферата на индустриалната автоматизация. Предимство на събитието е практически ориентираният формат с професионално селектирана тематика, а аудиторията ще има уникалната възможност да научи за най-модерните технологии на пазара и внедрени в практиката решения чрез реалните истории на доказани у нас компании в бранша.

 

Industrial Tech Forum – Sofia 2023 съпътства най-голямото в България международно изложение за индустриални машини и технологии MachTeh&InnoTech Expo и се организира от екипа на водещите медии за индустриални технологии у нас – сп. Инженеринг ревю и порталите от групата IndustryInfo.bg.

 

Повече информация и линк за регистрация за безплатно участие като посетител ще намерите тук.

 

Новостите около форума следете и във Facebook страницата на събитието.

 

     
Източник: Ритал

Ключови думи: Rittal   Ритал   Industrial Tech Forum   EPLAN   табла за автоматизация   компактни шкафове   клемни кутии   AX/KX   RiPlan  

Област: Автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиКариериБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книги
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...