Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Кръгла маса ще обсъди технологиите за бъдещето на дигиталната трансформация

29.08.2023   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Кръгла маса с участие на български и международни експерти на тема "Технологиите, които определят бъдещето на дигиталната трансформация" ще се проведе на 31 август т. г. в хотел Рослин Димят в гр. Варна.

Събитието е организирано от американската компания DXC Technology, специализирана в сферата на IT услугите. Форумът е част от фирмената кампания "Hello, Varna! Hello, World!", която включва серия от събития в страната и морския град, посветени на различни актуални за частния и публичния сектор теми.

 

Компанията разработва, поддържа и модернизира разнообразни приложения, аналитични услуги в областта на големите информационни масиви, а в България подпомага разработките за автономни автомобили на някои от глобалните концерни в сектора.

 

Водещи теми

 

Широката дискусия за бъдещето на дигиталната трансформация ще се фокусира около две основни теми:

 

  • Пълното отключване на потенциала, свързан с анализа на големи масиви от данни и развитието на изкуствения интелект (ИИ).
  • Как да използваме новите технологии по сигурен начин в защитена киберсреда.

Лектори на събитието от страна на организаторите ще бъдат Кал Кънев, глобален директор "Практики в сферата на изкуствения интелект, данни и анализи", Карстен Майнецке, ръководител на отдел "Консултиране и анализ на данни" за Централна, Северна и Източна Европа и Удо Финк, старши мениджър "Сигурност" за Централна, Северна и Източна Европа.

 

Варна на технологичната карта на Европа

 

Програмата на форума ще завърши с официален коктейл с участници от българския бизнес, областната, общинска и централна държавна администрация, представители на водещите университети във Варна и на глобалния и европейския мениджмънт на компанията.

 

"Щастливи сме, че това се случва и във Варна, утвърждавайки града като част от технологичната карта на Европа. Вярваме, че "Hello Varna, Hello world", ще бъде прекрасен повод и вдъхновяваща инициатива, по време на която да обменим мнения по актуални теми", коментират организаторите.

 

Своето участие в събитието можете да заявите тук. За допълнителна информация се свържете с Калина Ангелова (kalina.angelova@rudpedersen.com, +359 883 684 080).

 

     
Източник: DXC Technology

Ключови думи: Дигитална трансформация   дигитализация   киберсигурност   изкуствен интелект   DXC Technology  

Област: Автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиКариериБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книги
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...