Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation представи интелигентно решение за индустриална цифрова трансформация

20.12.2022   |   Начало»Бизнес
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

Rockwell Automation обяви, че доставя интелигентна платформа за периферни (edge) изчисления и управление на процеси, свързани със сигурността. Тя е базирана изцяло на отворени индустриални стандарти и е насочена към индустриални клиенти, които желаят да ускорят цифровата трансформация в предприятията.
 
Новото SaaS решение за интелигентно и централизирано управление и ръководене на процесите FactoryTalk Edge допълва портфолиото на Rockwell Automation в областта на периферните изчисления – софтуера FactoryTalk Edge Gateway и индустриалните компютри ASEM.
 
Платформата FactoryTalk Edge представлява инфраструктурен слой, който служи за реализиране на по-висока производителност и ефективност, управлявайки периферни устройства и внедряването на приложения от един дисплей. Възможно най-високата степен на сигурност осигурява гъвкавост при бъдещи приложни сценарии и обслужване на всеки доставчик на хардуер или облачни услуги. Интегрираното приложение FactoryTalk Edge Gateway дава възможност на клиентите да контекстуализират и разпределят индустриални данни с висока скорост в гъвкави информационни модели. FactoryTalk Edge може да се внедри ускорено на предварително сертифицирани периферни изчислителни възли ASEM VersaView 6300B.
 
"При изграждането на система за свързано производствено предприятие нашите клиенти намират за трудоемко да извличат данни от хранилища, да управляват разпределени изчислителни слоеве и да внедряват бързо софтуер. Чрез комбинирането на нашия хардуер с управление, базирано на периферни изчисления, и улесненото внедряване на edge приложения, очакваме клиентите ни да мащабират своите инициативи за цифрова трансформация по-бързо и да получат по-голяма стойност от своите edge приложения", обясни Браян Шепърд, старши вицепрезидент софтуер и системи за управление в Rockwell Automation.
 
"Когато индустриалните предприятия прилагат различни технологии за решаване на edge въпроси и мащабиране, един аспект ще се открои: необходимостта от сигурна, рентабилна периферна инфраструктура, способна да управлява мащабируемо нарастващия брой разпределени устройства. Тъй като вселената от индустриални приложни сценарии продължава да се разширява, OEM доставчиците, производителите и крайните клиенти бързо осъзнават необходимостта от такъв тип фундаментално инфраструктурно решение, което да осигури възможност за edge внедряване и управление в различни производствени обекти. FactoryTalk Edge им предоставя едно решение за работа и мащабиране на техните edge инициативи, така че времето им може да бъде изразходвано за решаване на следващия голям проблем", допълни Шантал Полсонети, вицепрезидент консултантски услуги в Rockwell Automation.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   FactoryTalk Edge   дигитална трансформация  

Област: Автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Е-книга Изкуствен интелект в индустрията
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...