Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation представи нови продукти за интелигентно производство на Automation Fair 2022

06.12.2022   |   Начало»Събитията
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

Rockwell Automation представи редица нови продукти и решения за интелигентно производство по време на събитието Automation Fair, което се проведе на 16 и 17 ноември 2022 г. в Чикаго.
 
Новите решения On-Machine ще помогнат на машиностроителите да опростят проектирането, да намалят разходите и да създадат следващо поколение високопроизводителни машини. On-Machine представлява децентрализиран подход за проектиране на оборудване, който помага за намаляване на предизвикателствата при разработката на решения, използващи шкафове. Както OEM доставчиците, така и крайните потребители, могат да се възползват от новия опростен и по-модулен начин на проектиране, който намалява общите разходи, спестява площ и минимизира времето за внедряване. Тази технология може да ускори инсталирането и поддръжката на проектираното оборудване, като в същото време подобрява производителността и гъвкавостта, посочват от компанията.
 
Rockwell Automation показа устройства и разпределени I/O системи, които осигуряват мащабируемо решение за разнообразни приложения. 
 
Новите разпределени сервозадвижвания Armor Kinetix предлагат децентрализирани решения за контрол на движението, които помагат на производителите да опростят проектирането и да конструират по-интелигентни машини. Тези сервозадвижвания осигуряват високата производителност на платформата Kinetix 5700 в компактните габарити на On-Machine при изграждането на по-ефективни, гъвкави и рентабилни системи, отбелязват от компанията. ArmorKinetix ще се предлага за клиенти от началото на 2023 г.
 
ArmorBlock 5000 I/O – разпределени I/O блокове с IO-Link технология – предлагат улеснен разпределен мониторинг и контрол чрез IO-Link, които позволяват повишена оперативна видимост и гъвкавост. Индустриално закалените блокове са оптимизирани за използване на машина, за да помогнат за посрещането на взискателните приложни изисквания за IP66, 67 и 69K в тежки среди. ArmorBlock 5000 I/O ще се предлагат за клиенти от второто тримесечие на 2023 г.
 
Задвижванията Armor PowerFlex са ново поколение On-Machine VFD решения за управление на двигатели, които осигуряват интегрирано решение, при което намаляването на времето за инсталиране и разходите са от най-съществено значение. Задвижванията Armor PowerFlex имат иновативна конструкция, която намалява разходите и времето за инсталиране, както и непланирания престой, обясняват от компанията и допълват, че те разполагат с интегриран гигабитов двупортов EtherNet/IP, разнообразие от опции за управление на двигателя, гъвкави опции за монтаж и функции за хардуерна и мрежова безопасност.

Всички продукти On-Machine и Armor са с висока степен на защита IP67/IP69K за директен монтаж на машина, без табло.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   Automation Fair   On-Machine   ArmorBlock 5000 I/O   Armor PowerFlex  

Област: Автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
е-книга Дигитални производствени иновации, март 2024
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книгиКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...