Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Фирмена публикация

Етикетирането на цилиндрични продукти е още по-лесно с новия апликатор WICON

Бетелгиус представя най-новия си продукт WICON – апликатор на етикети за цилиндрични продукти. Моделът е подходящ за етикетиране на предмети с диаметър от 2 до 16 мм като жици, кабели, маркучи, тръби и др.
 
Продуктите се поставят хоризонтално и се центрират посредством панели. Те могат да бъдат подравнени на разстояние от 25 до 100 мм спрямо полето на етикета с помощта на ограничител. Отпечатването на етикет и поставянето му отнема от 1,8 до 6 секунди в зависимост от броя на отпечатките. Процесът започва веднага щом бъде поставен съответният продукт. Може да се задейства от педал, интерфейс за данни или I/O интерфейс.
 
 

Отпечатването на етикета изисква принтер с централно водене на материала, както и тънка печатаща ролка DR4-M60. За отпечатване на подобен тип етикети Бетелгиус препоръчва принтера на cab SQUIX 4MP – версия с центрирано водене на материала.
 
След като се отпечата, етикетът се поема от апликатора. Диаметърът на продукта се идентифицира от главата на апликатора. Размерът на етикета определя колко пъти ще бъде увит около съответния продукт. Предпазител предотвратява поставянето или премахването на продукти по време на работа. Артикулите, които ще се етикетират, трябва да бъдат чисти и без смазочни течности.
 
Завъртането на апликатора позволява лесна смяна на ролките с етикети и термоленти. Сервизна врата дава достъп до главата на апликатора в случай на грешки, като например засядане на етикети.
 
Нашите експерти очакват Вашите въпроси и запитвания. Позвънете ни сега!

 

 

 

 

 

 

Бетелгиус ООД
Божурище 2227
Индустриална зона Божурище, ул. "Ларс Ларсен"
Тел: 02 80 90 123/128, 0896 689 977, 0895 443 899
Имейл: sales@betelgeus.com
https://betelgeus.com/bg

     
Източник: Бетелгиус

Ключови думи: Бетелгиус   Betelgeus   WICON   cab   SQUIX 4MP   принтери   етикетиране   поставяне на етикети   апликатори  

Област: Автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Последно от Фирмена публикация

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...