Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Фирмена публикация

Как да изберем най-подходящия индустриален принтер при намален бюджет

Факт е, че почти всичко поскъпва. Енергия, суровини, труд, списъкът е безкраен. Ето защо е важно в тези предизвикателни времена и при намалени бюджети, да не бъдете изненадани неприятно, след като закупите нов маркиращ принтер.
 
Точно тук на преден план трябва да се съобразят общите разходи за притежание. Нали не искате да закупите принтер на добра първоначална цена, а в последствие да разберете за високи скрити и допълнителни разходи, нарушаващи бюджета ви?
 
Не приемайте буквално, а мислете по-задълбочено
Да вземем за пример покупка на автомобил – знаете, че когато го купите следват допълнителните разходи: гориво, данъци, обслужване, да не говорим за неочаквани повреди, гуми, застраховка и т.н.
 
Същото може да важи и за покупката на индустриален принтер – освен първоначалната цена, трябва да вземете предвид и последващите разходи.
 
Как да си помогнете?
Нека да разгледаме как можете да спестите разходи, когато купувате нов индустриален принтер. Ако обмисляте покупка на мастиленоструен (CIJ) принтер, тогава проучете: 

  • Модела, на който сте се спрели, има ли дълги сервизни интервали и възможност за самообслужване, за да не ви се налага да ползвате сервизен техник. Така например, сервизният интервал на моделите Linx 8900 и Linx 8910 е 18 месеца или 13 000 часа работа, а за моделите Linx 8920 и Linx 8940 – до 24 месеца или 18 000 часа работа. А зареждането на консумативи е с едно движение, без инструменти, без необходимост от сервизен техник.
  • Разгледайте потребителския интерфейс: дали е интуитивен, необходимо ли е обучение; представени ли са нещата по логичен начин, за да се сведе до минимум човешката грешка и скъпата повторна работа. Индустриалните принтери Linx разполагат с най-опростения потребителски интерфейс с вградена защита от грешки.
  • Не забравяйте и за консумативите. Така например бързосъхнещото мастило 1240 за мастиленоструйни принтери Linx e съвместимо и приложимо за над 60% от всички материали, което означава по-малко запаси от различни мастила. А иновативният дизайн на касетата с мастило, обърната надолу, гарантира, че ще използвате всяка капка.

 
За разлика от мастиленоструйните принтери, лазерните принтери не използват мастило или разредител. Здравият дизайн и животът на лазерната тръба гарантират дълголетие на лазери Linx, повишавайки ефективността, като същевременно поддържат ниски разходи. Ако управлявате производство с висока степен на натоварване или използвате кодер, който консумира големи количества мастило, това може да е отлична опция, която да обмислите.
 
Разбира се, Бетелгиус предлага и други технологични решения, също толкова ефективни:

 
Малко помощ не е излишна
В днешно време е от съществено значение да имате налична дистанционна помощ, заедно с възможността да получавате предупреждения и известия предварително, когато консумативът трябва да се смени или печатащите глави се нуждаят от почистване. Всичко това е възможно с Linx PrinterNet, спестявайки Ви време и пари и най-важното, поддържайки производствената Ви линия работеща.
 
Не се колебайте да се свържете с експертите на Бетелгиус, които ще предложат най-доброто решение за Вашите нужди.

 

 

 

 

 

 

Бетелгиус ООД
Централен Офис
София 1186
кв. Герман, ул. Манастирска воденица 1
Tел: 02 80 90 121, 0896 68 99 77,
0895 44 38 99, 0898 44 02 07
Имейл: sales@betelgeus.com
https://betelgeus.com/bg

     
Източник: Бетелгиус

Ключови думи: Бетелгиус   Betelgeus   Linx   индустриални принтери   мастила  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Фирмена публикация

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...