Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Автоматизират управлението на светофарите в Бургас

12.08.2022   |   Проекти
 

Община Бургас продължава реализацията на проекта за автоматизиране на управлението на светофарите в града. В процес на изграждане е интегрирана система за управление на трафика, включително автоматизирано управление на кръстовища, трафик детекция и видео наблюдение на ключови места.

В рамките на "Интегриран проект за управление на градската мобилност – Етап 1" в началото на август т.г. бяха подменени контролерите на четири кръстовища – на бул. "Сан Стефано" и ул. "Хр. Ботев", "Сан Стефано" и бул. "Ст. Стамболов", бул. "Сан Стефано" и ул. "Александровска" и бул. "Ст. Стамболов" и ул. "Струга".

Във връзка с въвеждане на централизирано управление на трафика в Бургас до края на 2022 г. се предвижда интервенция на общо 22 светофарно регулирани кръстовища, както и изграждане на 15 стратегически локации за събиране на трафик информация.

     
Източник: Община Бургас

Ключови думи: управление на трафика   градска мобилност  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com
Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Проекти

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...