Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation публикува доклад за устойчивостта на компанията за 2021 г.

22.03.2022   |   Бизнес
 

Rockwell Automation публикува доклад за устойчивостта на компанията за отминалата 2021 г.

 

"На фона на пандемията от COVID-19 ние постигаме значителен напредък спрямо най-важните ни цели, включително полагаме усилия да направим нашата компания, клиентите и общностите ни по-устойчиви. Трансформираме нашата компания, за да отговорим на най-големите предизвикателства пред индустрията днес и за в бъдеще", коментира председателят и главен изпълнителен директор на Rockwell Automation Блейк Морет.

 

В доклада се подчертават редица постижения на компанията, сред които са разширен екип за корпоративна устойчивост, подобрени и разширени решения за устойчивост с фокус върху енергията, водата и отпадъците, за да помогнат на клиентите на Rockwell да постигнат своите цели за устойчивост, използване на технологиите и опита на Rockwell за стимулиране на устойчиви иновации в жизненоважни индустрии, стартиране на множество проекти за постигане на въглеродна неутралност до 2030 г. и др.

 

Докладът описва и няколко инициативи в подкрепа на благосъстоянието и културата на служителите – нови програми и ресурси, включително културни семинари и обучения за управление на различията, подобрени обезщетения за служители, включително ново обезщетение за служители, полагащи грижи и удължен родителски отпуск за служители в САЩ, нова глобална програма за доброволци – ROK in Action, която включва платен отпуск за служителите, за да подпомагат обществени каузи и др.

 

Докладът също така отбелязва как нуждата от добре подготвени за бъдещите предизвикателства работни кадри остава основен приоритет за Rockwell.

 

Целия доклад на Rockwell Automation може да откриете тук.

     
Източник: Ротек; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   устойчивост   въглеродна неутралност  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...