Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Iconics получи почетно признание за решението Hyper Alarm Server

01.03.2022   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Hyper Alarm Server на Iconics получи почетна награда в тазгодишното издание на Control Engineers’ Choice Awards. Това съобщиха от Атикс, дистрибутор на Iconics за България.

Control Engineering, част от CFE Media and Technology, връчи награди в 19 категории, включващи продукти за управление, инструменти и автоматизация, представени през 2021 г.

"Иновативни решения като Hyper Alarm Server на Iconics правят производството и други инженерни приложения за управление по-ефективни чрез интелигентни приложения на нови технологии. Инвестициите в най-добрите продукти и софтуер могат да помогнат за решаването на най-належащите предизвикателства в автоматизацията, управлението и инструментите. Hyper Alarm Server е мощно ново допълнение към възможностите за управление на аларми на GENESIS64, способно да обслужва аларми за клиенти, използващи Iconics, OPC UA или OPC Classic. Той е разработен с помощта на изцяло нова технология, която му позволява да работи по-добре, като същевременно осигурява съответствие с ISA 18.2 и редундантност", коментира Марк Хоске, мениджър на съдържание в Control Engineering.

"Базираната на активи интеграция на Hyper Alarm Server позволява на потребителите да конфигурират аларми директно от свойствата на оборудването или класовете оборудване в AssetWorX. Вече не е необходимо потребителите да поддържат две различни структури – например дърво на зоната на аларми и дърво на активите. Сега алармите могат да бъдат конфигурирани директно в дървото на активите, така че да са по своята същност част от цифровия близнак на оборудването от самото начало. Непрекъснатите подобрения сред водещите доставчици на технологии гарантират, че производителите, машиностроителите и системните интегратори могат да постигнат нивата на гъвкавост и ефективност, необходими за поддържане на конкуренция и постигане на победи в днешната глобална икономика", допълва още Хоске.

     
Източник: Атикс; Снимка: Iconics

Ключови думи: Атикс   Iconics   Control Engineers’ Choice Awards   автоматизация  

Област: Автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...