Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation и Cytiva си сътрудничат за ускоряване на платформите за автоматизация в биофармацевтичната индустрия

31.01.2022   |   Бизнес
 

Rockwell Automation и Cytiva, глобален лидер в сферата на биологичните науки, обявиха, че стартират сътрудничество за ускоряване на дигиталната трансформация на индустрията.

Компаниите целят да създадат ефективна, гъвкава и мащабируема платформа за автоматизация в биофармацевтичната индустрия. Като част от сътрудничеството ще бъде изграден и Център за автоматизация и цифрова трансформация в Шанхай.

"Мащабируемото и устойчиво развитие е от изключително значение за нашите компании и за индустрията като цяло. Нашите комбинирани решения предлагат гъвкавостта, необходима за увеличаване на производството на ваксини", коментира Иън Ших, регионален вицепрезидент на Rockwell Automation.

Rockwell Automation и Cytiva ще популяризират платформата за автоматизация на Cytiva Figurate в Китай, както и в световен мащаб. Софтуерните предложения на Rockwell ще подпомогнат обхвата от решения от идеята до крайната реализация. Сътрудничеството позволява по-силна интеграция, подобрено събиране на данни и анализ.

Двете компании са създали множество центрове, включително Testa Center в Упсала, Швеция, за да подпомагат процеса на разработване на лекарства. Те проучват как да приложат индустриалния интернет на нещата (IIOT), добавената реалност (AR) и други модерни технологии за свързаност в целия производствен процес.

     
Източник: Ротек; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   Cytiva   дигитална трансформация   добавена реалност   Интернет на нещата  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...